Într-o societate în care sistemul de învățământ pare fi oricum, dar nu centrat pe nevoile și interesele beneficiarului său primar, ne dorim să evidențiem faptul că în județul nostru încă există actori care fac tot ce le stă în putință pentru ca școala să reprezinte o experiență de descoperire, nu doar o clădire.

Căutăm acei oameni cu activitate relevantă în domeniul educațional care să ne inspire, care militează pentru o schimbare adevărată atât în școală, cât și în afara ei. Tu ne spui cine sunt, iar noi îi premiem, în prima ediție a Galei Consiliului Județean al Elevilor Timiș, care va avea loc în 3 mai, la Casa Tineretului din Timișoara.

Astfel, dăm startul nominalizărilor pentru prima ediție Galei Eroilor în Educație și te invităm să nominalizezi acea persoană care te inspiră: fie că este un coleg care contribuie la dezvoltarea comunității, un profesor de excepție, un consiliu școlar al elevilor cu inițiativă sau o întreagă școală!

Nominalizările pot fi realizate pe noua noastră platformă: https://timis.consiliulelevilor.ro/gala-eroilor-educatie până în 28 aprilie, ora 23:59.